Terméktámogatás

A Terméktámogatás részeként az alábbi extra szolgáltatások állnak rendelkezésre

 • Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat– Tartalmazza a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot reggel 8 és délután 17 óra között, munkanapokon. E-mailt küldhet bármikor, de a válasz a jelzett időpontokban várható.

 • Jogszabálykövetés – A számlázó és ügyviteli szoftverek abban különböznek minden más irodai alkalmazástól, hogy működésüket törvényi előírások és szabályok jelentős mértékben meghatározzák. A jogszabálykövetés egy folyamatos tevékenység részünkről, még akkor is, ha ez nem mindig látszik, hiszen előfordulnak olyan jogszabályváltozások, melyek az Ön tevékenységét nem érintik, vagy olyan funkciókban melyeket Ön nem használ!

 • NAV gyártói nyilatkozat – Garantáljuk, hogy szoftverei a terméktámogatási időszak alatt megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak! Az erről kiállított gyártói nyilatkozatot kell a NAV képviselőinek átadni egy esetleges adóellenőrzés során. Ezt a nyilatkozatot csak akkor tudja az Alpha-Vet az Ön részére kiállítani, ha az Ön szoftverének frissítése folyamatosan megtörtént.

 • Szoftverfrissítés – A Doki for Farm © folyamatosan fejlődik és új technikai és tartalmi elemekkel bővül. A Doki for Farm © számára azonban folyamatos és kifogyhatatlan információtárat, azonnali visszacsatolást jelent minden egyes Felhasználónk, hiszen ebben az állandóan fejlődő világunkban akár Ön is tehet olyan észrevételt, ami a későbbiekben belekerül a programjainkba. Ezek a fejlesztések és újítások azonnal érvényesülnek az Ön rendszerében.

 • Internetes ügyféltámogatás – Szoftvereinkről, a fejlesztésekről, az új modulokról, a hibajavításokról, az új verziókról folyamatos és naprakész tájékoztatást nyújtunk honlapunkon, illetve lehetőség szerint ezekről ügyfeleinket e-mailben tájékoztatjuk.

 • Fejlesztési igények megvalósítása – Bár a Doki for Farm © folyamatos fejlesztés alatt áll, melyek alapja a felhasználóinkkal való napi szintű kapcsolattartás és kontroll, vállalatunk az egyedi igények fejlesztésére is nyitott és az igénylő közreműködésével meg is valósít. A fejlesztési díjak árajánlat alapján, egyedileg kerülnek kialakításra.

 • Online távsegítség nyújtása – Lehetőség van internet kapcsolaton keresztül a szoftverünkből indítható távsegítséggel arra, hogy kollégáink az Ön számítógépén teszteljék, javítsák a hibákat illetve ott végezzék el a szoftverben kért egyszerű módosításokat. 

 • Adatkonverzió bevezetéskor – Az Ön régi szoftverének adatait segítünk a Doki for Farm ©-ba konvertálni. Emellett a Doki for Farm © működőképességének helyreállítása, az egyik leggyakrabban igénybevett szolgáltatásunk, melyet akkor ajánlunk, ha a szoftver nem indul, esetleg folyamatosan hibaüzenetet küld vagy leáll.

 • Munkaidőn kívüli támogatási szolgáltatás – Ez a szolgáltatásunk valódi 2 órás segítséget jelent, VIP telefonszámmal, valamint internet alapú, távoli segítséggel (teamviewer).

 • Adatbázis bevizsgálás és javítás – A Doki for Farm © adatbázisa védett az adatvesztéstől, azonban mégis előfordulhatnak olyan esetek, amikor javítása elkerülhetetlen. Ezek általában áramkimaradásból vagy merevlemez meghibásodásból adódnak. Az adatbázis ilyen esetekben szerkezetileg sérült, de a benne tárolt adatok részben vagy akár teljesen visszaállíthatóak. A sérülés mértékéről és az adat-visszaállítás sikerességéről a szolgáltatás elvégzése után tudunk tájékoztatást adni.

 • E-mail küldő szolgáltatás